СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 09.11.2020 – 15.11.2020

x


Звездите ви помагат да извоювате нови и по-високи върхове или да постигнете успехи, които са следствие на вече полагани усилия и които ще ви донесат вид удовлетворение.

Мнозина намират изход и решение за дълго трупани и неразрешени въпроси, които ги тревожат от доста време. Това може да се случи чрез варианти, които застават на пътя ви и от които ще се възползвате, защото съответните казуси приключват, губят давност и в този процес вие ще се разделите с евентуални тежести, те ще останат зад гърба ви и ще отворят място за нови и подобри перспективи на развитие…

Информационният поток продължава да е доста усилен, подтиква ви да се борите за интересите си, да си служите с думите с оръжие. С тях, думите – вие ще можете да побеждавате, ранявате, убивате, ако ми позволите подобна метафора. Всичко ще е във ваша полза, ако не се преминават определени граници на добрия тон, иначе шансовете могат да се подминат или ще се наложи да платите някаква цена.

На мнозина ще се налага да проявяват повишена адаптивност, може би да правят известен компромис, но това ще ви гарантира осъществяването на вашите желания…

Въпроси отнасящи се до по-дългосрочни перспективи на развитие се разясняват и носят пълна яснота до края на периода. В друг случай – изчистват се теми свързани с договори, юридически или други спорни казуси, пътувания или хора стоящи далеч от вас /буквално и в по-широк смисъл/ ви напрягат, мобилизират. До края на следващата седмица вие все още можете да влияете и канализирате тези казуси в желана от вас посока, включително, ако използвате посредници, след това тенденциите ще се движат повече по инерция.

Настоящата година за повечето от вас се свързва с превключващ момент, през който вие можете да получите голям подарък, това може да е развръзка за дългосрочен труд и усилия, но също вие ще се разделите с всичко, което е изживяло своето време и много скоро ще отворите нова страница и с нови, вълнуващи възможности. Промените са значими, обхващат начина на мислене, кариерното развитие, брачните отношения или дори место-живеене. Вече усещате предстоящите трансформации и те ще бъдат свързани с реални събития или пък дълбока вътрешна убеденост, намерения, които все повече прорастват в съзнанието ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ