СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Вие все още се намирате в чудесен период, през който можете да оздравите ваши партньорски отношения и като намирате повече време за развлечения, за хоби… Това ще разнообрази и освежи чувствата по един доста приятен и вълнуващ начин.

На този фон – постепенно може да ескалират някои спорове, които касаят приходи и разходи, нека това да се превърне в повод да се намери някакъв баланс, а може би и да се минимизират неоправдани харчове.

Ако между вас и вашия партньор е останало нещо не доизказано, тогава то постепенно ще започне да ескалира през последните дни на тази и началото на следващата седмица.

Нека това да се превърне в повод да изчистите евентуални различия като не оставяте нищо недоизказано, скрито или токсично между вас, това ще има широко и трансформиращо въздействие.

Постепенно ще ескалират и разяснителни разговори, които ще очертават по-далечни перспективи на развитие във важни за вас връзки, лични и делови. Тази тенденция ще се усили и може да ви въвлече в спорове, нека те да бъдат и конструктивни.

Ако това е невъзможно, тогава в края на тази началото на следващата седмица може да прекратите контакти или договори, които вече са изчерпани.

Постепенно нараства необходимостта от пътувания или пък да разчупите границите на възможното, на статуквото, да излезете извън познатото или да промените нещо, за да получите по-добър резултат от преди, да се измъкнете от сложни ситуации или да разширите хоризонтите си на развитие.

Подобен шанс ще възниква и ще расте, но на този етап няма за къде да бързате, хубаво е на първо време да си изградите по-дългосрочна стратегия или да сглобите една цялостна картина, ще получите достатъчно информация за това и тя ще се усилва, така ще изберете най-правилната за вас посока.

Пазете се от недоразумения с ваши роднини – близки или далечни, в началото винаги по-лесно се влияе…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Оставете стилът ви да говори вместо вас.

Ако сте пропуснали
Най-четени