СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Настоящата седмица се появяват шансове да подействате позитивно на вашите доходи, да спечелите нещо важно за вас, което ви действа обогатяващо, защото имате на кого да разчитате.

Можете да превъртите някои предизвикателства в полза, включително и в чисто професионален аспект.

Ако условията на труд го позволяват, тогава ще се изкачите по йерархичната стълбичка. Ще можете да разчитате на партньори – лични или делови, ако това ви интересува.

На този фон и постепенно навлизате в период, през който все повече ще трябва да се борите за вашето по-добро място под Слънцето. Дребни действия ще имат широко отражение и могат да преобразят социалния ви статус, кариерно развитие или репутация, ако не веднага, то през следващите няколко седмици и почти до края на август.

През това време вие ще трябва да изчистите евентуални недоразумения във вашия дом, да се справите с битови или имотни казуси…

В друг случай – фокусът е върху кариерното ви развитие, но той е като скачени съдове за подкрепата, която може или трябва да получите от вашите близки.

В началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте тенденциите така, че да стабилизирате основата, върху която стъпвате и като не губите по-далечни  и значими цели от поглед.  звездите в по-ярки краски ще ви покажат на какво може да разчитате, какво има да преодолявате, какво може да ви дестабилизира и дори да предизвика обрати, ако не внимавате.

В края на тази и началото на следващата седмица може да ескалират крупни разходи или дори загуби, ако се въвлечете в конфликти.

В оптимален случай – това са полезни или неизбежни инвестиции…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени