СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 11.12.2023 – 17.12.2023

x


Голяма част от случващото се през настоящия период е по инерция и според набрали вече  скорост тенденции. На този фон на 13-ти декември предстои новолуние, което ще даде импулс на възникнали вече проекти, идеи и желания да бъдат доведени до успешен край.

Може да осъществите ваши дългосрочни намерения, да си върнете шанс от миналото, да се рестартират вид възможности, към които сте се стремили дълго.

Все пак, ако нещо трябва да остане зад гърба ви, това ще бъде по-видно от обикновено и ще се случи спонтанно, понякога и по външни, независещи от вас причини, но пък ще отвори място за нещо ново и по-перспективно, така че няма за какво да съжалявате.

Информационният поток през цялата седмица е доста усилен, познавате тайни, можете да идентифицирате задколистни процеси или вид нечестност, ако има такава, но това винаги е полезно…

Така по един естествен начин може да се дистанцирате от хора, които са изгубили вашето доверие или пък ще прекратите договори, които са изчерпани.

Преосмисляте ваши минали действия, идеи, може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, а това да има пряко значение и отражение върху вашето обществено положение.

Радвате се на подкрепа и одобрение, от страна на колектива, в който съществувате или имате приятел, на който да разчитате…

Любовта на този етап е на заден план или пряко се влияе от други и социално-значими теми.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени