СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.12.2023 – 17.12.2023

x


Новолунието на 13 декември е едно от най-важните за вас, защото е във вашия зодиакален знак и може да обнови живота ви на различни нива, а това да има широко отражение за следващите месеци, може и по-дълго време.

Звездите ви дават възможност да изчистите недоразумения, които касаят вашето семейство, недвижимо имущество, битови казуси, ангажименти с дома или местоживеенето. Сега може да вникнете в по-голяма дълбочина на случващото се, може да проследите причинно-следствени връзки и да отстраните слабостите…

Надниквате в по-далечното бъдеще и виждате в каква посока трябва да влеете вашата енергия, за да бъдете по-щастливи или успешни.

Постарайте се съзнателно и целенасочено да оставите зад гърба си всичко, което може да действа деструктивно или ерозивно на семейната среда или пък на вашата сигурност.

Все пак не е изключено и член на семейството да има нужда повече от вашето внимание или дори грижа… Припомням, че сега дребни действия имат широко отражение, а крайният резултат в значима степен ще зависи от вашите собствени желания и в каква посока ще канализирате тази мощна енергия.

Получават се възможности да подействате добре на финансовото си състояние, може да си върнете шанс от миналото, който ви действа обогатяващо, също наваксвате с изостанали дела и така действате добре на финансите си.

Някои от вас се добират до паралелни източници за печалба, а други установяват, че има кой да им пази гърба…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени