СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 12.03.2018 – 18.03.2018

x


Чрез вашата социална активност вие можете да постигнете едни от най-смелите си мечти, ако преговаряте, ще привлечете на ваша страна влиятелни личности, може да заемете по-престижни позиции в колектив, а популярността ви да расте.

При всички случаи подкрепа няма да ви липсва, вие може да попаднете под влияние на мощна опека от страна околните и конкретни личности – влиятелни и такива, които ви помагат да осъществите личните си намерения. През тази година вие може да се сдобиете с повече власт – буквално или в преносен смисъл, но все пак е важно да не злоупотребявате с тази сила.

Информационният поток е много усилен, продължава да ви надарява с възможности и колкото повече срещи или преговори водите, толкова по-широки хоризонти ще се разкриват пред вас. През тази седмица някаква тайна може да изплува на повърхността и да ви изненада, А в друг вариант – вие използвате скрити козове във ваша полза. Ако все още има неща, които са извън контрола ви или действат зад гърба ви, вие все по-силно ще можете да ги насочвате, особено от следващата седмица, засега вероятно повечето от вас по-скоро градът стратегии, които ще са им полезни в бъдеще.

Не е изключено да възникне напрежение или недоразумения в дома ви, което можете да канализирате чрез по-голяма дипломатичност, в друг вариант – евентуални спорове ще разрешат дълго трупани въпроси, дори и това да се случи с малки или по големи земетресения – образно казано.

Новолунието от края на седмицата показва, че ще обновите своите връзки ще зададете нов тон в общуването, а тенденцията е такава че ще проявявате все по-голяма твърдост и безкомпромисност…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ