СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.03.2018 – 18.03.2018

x


До 17-ти март Марс е във вашия зодиакален знак и ви зарежда с много сили и енергия, способност да се справите успешно  с всички текущи приоритети и задачи, които привличат вниманието ви.

Вашата инициативност може да доведе до внезапни и бързи успехи, постигане на целите ви и преобразяване на начина ви на съществуване. Онова, което постигнете като резултат през това време ще се закодира трайно и ще има подобно отражение, което после ще се развива почти по инерция, така че е важно на къде ще насочите тази огнена енергия. Повечето от вас са обзети от силен ентусиазъм, привличат ви развлеченията, евентуално хоби, лични дела като последните ще отнемат голяма част от времето ви или пък ще ви струват скъпо  – буквално или в преносен смисъл. В оптимален случай инвестирате в любими хора или бизнес, ако имате такъв.

Дома и семейството ви са друга водеща тема, която през тази седмица ви даваш шанс да подобрите атмосферата на съществуване, да разрешите дълго трупани недоразумения или пък това може да са имотни, битови казуси, въпроси отнасящи се до благоустройство или местоживеене и т.н. В тази сфера делата се развиват добре, можете да разчитате на близките си, а ако не всичко е според очакванията ви, тогава ще имате втора възможност да наваксате с пропуски – след новолунието в края на периода.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени