СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 12.11.2018 – 18.11.2018

x


Мнозина ще се насочат към някаква нова тактика, която да им помогне да реализират своите желания и да постигнат целите си. Вероятно няма да сте склонни чак толкова да се доверявате, съответно да афиширате всичките си истински мотиви, идеи, намерения и така е правилно, за да се предпазите по-лесно от негативни влияния или да обиколите вид препятствия, в лицето на определени персони или обстоятелства, които са прекалено силни или дори не твърде лоялни, честни и т.н.

Всичко това не се случва случайно, а на фона на разкрития, ако има нещо тайно и „зад гърба ви“, което ви дестабилизира, действа негативно на онова, което имате – общо, в частност – финансово състояние и обществени позиции, то сега ще стане по-видно. По един естествен начин това ще е повод все по-остро и категорично да защитавате интересите си, дори и да ви се налага да влизате в словесни двубои, че и „войни“.

Звездите ви насочват към някакви алтернативи на развитие, обходни пътища към целите ви, търсене/намиране на допълнителни ресурси за печалба като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, възползвате се от скрита опека…

На мнозина им се налага да направят важен избор, който ще определи социалния статус /кариерно развитие, имидж, брачни отношения, условия на съществуване, понякога местоживеене/. Дори и сега всичко случващо се да носи известен елемент на изненада, вие все пак „знаете“ за тенденциите и какво можете да очаквате, защото случващото се не е от вчера. Променете стратегията си, за да постигнете различни и по-добри резултати, за да се предпазите от дестабилизация, че и загуби – материални, но не само..

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ