СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 12.11.2018 – 18.11.2018

x


Все по-важна и водеща тема се превръща вашето финансово състояние или сигурност в един по-общ смисъл, поради нараснали разходи, може и повишени амбиции, инвестиции във вашия имидж и по-добри обществени позиции, но това може да дестабилизира материалното ви положение и е целесъобразно добре да преценявате всички харчове, има вероятност после да се окажат нецелесъобразни и преувеличени…

Вашата социална активност расте, защото околните ви указват силно влияние, могат да се превърнат в мост към успехите ви или точно обратното – да предизвикат загуби. В този процес и по един естествен начин вие ще преосмислите някои ваши връзки, ще погледнете на тях с нови очи, но не без причина, а следствие на разгадаване на тайни, ако има такива, вид нечестност и т.н.

Налага ви се повече от обикновено да се доказвате пред околните и така е правилно, сега е моментът за завоювате по-престижни позиции в колектив, да утвърдите авторитета си, за да не бъдете изместени, за да защитите интересите си… Средата ви на съществуване се променя по различни поводи и сега, в началото е най-удачно да я изберете, предопределите чрез собствените си действия.

Бъдете внимателни при уреждане на документи, водене на преговори, сключване на договори, разрешаване на юридически казуси, ако това ви интересува. Запознайте се с подробности, използвайте вид посредничество, за да се предпазите от подвеждане и обрати.

Информационният поток е много усилен, носи ви изненади за по-дългосрочни перспективи на развитие или необходимост от пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение могат да се превърнат в лайтмотив, който ще преобрази живота през идните седмици, месеци, може да се превърне в нов фон на съществуване до март, април 2019г. , а после нищо да не е същото. И така – гледайте в по-далечното бъдеще, преследвайте целите си стъпка след стъпка, поетапно, стратегически, като внимавате за малки, но съществени детайли…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ