СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 13.05.2019 – 19.05.2019

x


Повечето от вас са в творчески подем. Вие сте креативни, находчиви, вашата твърдост, праволинейност и прозорливост може да се превърнат в повод да сбъднете ваша съкровена мечта, да намерите своето „място под Слънцето“, което радва душата ви. Това едва ли ще се случи спонтанно, то е процес, който е съпътстван от анализи, равносметки на миналото, паралелно с твърд подход и т.н.

Ако имате евентуални натрупани недоразумения между вас и близки до сърцето ви хора – от партньори до пораснали деца, сега ще можете да ги изчистите или превъртите в една по-положителна за вас посока.

През първата част от седмицата се хармонизира атмосферата на съществуване, включително в дома и семейството ви, получавате подкрепа от най-близките ви хора…

През втората част предстоят изненади, които в повечето случаи са приятни. Ескалира желанието да имате повече свобода, дори при вашата реализация и можете да осъществите това като се насочите към собствен бизнес или пък на този етап намирате повече време и за развлечения, за любими хора, лични въпроси и така е правилно…Емоционални събития и разговори предстоят през последните дни, те показват на кого и в каква степен можете да разчитате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Юни съвсем не е щедър на слънце, но ние приемаме това, като възможност да носим любимите си ризи с дълъг ръкав… още малко!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ