СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 13.05.2019 – 19.05.2019

x


В последно време звездите ви насочват по-скоро към лични въпроси за разрешаване, включително такива, които касаят най-близката ви среда на съществуване – дом, семейство, може и да са имотни казуси.

Напрежението, което ескалираше в последно време в този сектор от живота ви сега може да намери свое решение, това може да е някаква алтернатива, която застава на пътя ви под формата на „авариен изход“ или пък към вас може да се върне стара, погубена възможност, която сега можете да си върнете, ако желаете и като водите преговори, разяснителни разговори, анализирате миналото, за да отстраните онова, което ви действа по-скоро дестабилизиращо…

Възползвайте се от аспектацията на звездите през първата част на седмицата, за да наложите мнението си, скрепите връзки /лични или делови/, получите подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Думите ви имат подчертано силно въздействие, а може да чуете и хубави новини…

През втората част на периода ежедневието ви става все по-натоварено, вероятно и защото трябва да разпределяте повече времето си между служебни и лични приоритети… Налага се и известна адаптивност към бързо променяща се среда на съществуване, това може да се случи с малки или по-големи земетресения, които в повечето случаи ще имат позитивен ефект, ще снижат евентуално напрежение. Показателни и емоционални са последните дни, те показват водещи тенденции като минимум и за следващите около две седмици, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Юни съвсем не е щедър на слънце, но ние приемаме това, като възможност да носим любимите си ризи с дълъг ръкав… още малко!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ