СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 14.09.2020 – 20.09.2020

x


На 14 септември предстои знаково за вас събитие – Юпитер ще се обърне в директен във вашия зодиакален знак и до края на годината, следствие на собствените ви повишени амбиции, висока социална активност вие ще можете да извоювате успехи, на които после да разчитате години напред. Вие вече сте установили, че животът ви изправя пред възможности, но и предизвикателства, които трябва да преодолявате.

До декември това ще промени вашата същност, трябва да ви направи по-силни, независими, успешни, но не даром, както става ясно, а следствие на вид мобилизация, надграждане и разширение на личните ви качества, които няма да останат незабелязани и ще дадат своя позитивен резултат. Юпитер е планетната на щастието, тя задължително ще ви даде своите шансове за просперитет. Но ако вие не промените нещо първо в себе си, а след това и като естествено отражение в начина ви на живот, тогава промените ще нахлуят отвън, по външни и независещи от вас причини и не винаги ще са такива, каквито искате, очаквате. На този етап вие разбирате до колко можете да се изкачите по-йерархичната стълбичка или поне да утвърдите авторитета си, да разширите вариантите и хоризонтите си на развитие. Това е възможно като демонстрирате висока квалификация, общувате с влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение, като пътувате, сключите дългосрочни договори, уредите важни за вас документи…

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава ще имате право на втори шанс, своеобразна „приливна вълна“, от която да се възползвате с Новолунието на 17 септември… Звездите ви закрилят в значима степен, без преувеличение притежавате и доза късмет, действайте, за да не пропуснете някои възможности.

Въпреки всичко в душата ви може да е неспокойно по различни поводи. Чрез диалогичност може да се справите… В друг случай – влизате в по-остри конфликти или своеобразна борба за власт. Силата е на ваша страна, така че можете да се справите с конкуренти или дори недоброжелатели, но все пак ще е полезно да избягвате публични скандали, които ще имат своето значение, отражение… Изградете си стратегия.

Изненади, които показват на кого можете да разчитате и кой точи ресурсите ви или ви дестабилизира материално, не се предоверявайте, следете за интересите си и не поемайте големи финансови рискове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато една чанта не е достатъчна…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ