СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 14.09.2020 – 20.09.2020

x


Юпитер ще се обърне в директен на 14 септември и до края на годината ще ви даде шанс да повишите доходите си, да  спечелите нещо значимо или важно за вас, към което се стремите от доста време. Под това въздействие ще се промени, това, което имате – общо и още от сега е целесъобразно да се вглеждате във възможностите, да си изградите план, който ще ви помогне да повишите благосъстоянието си или поне да се предпазите от някои опасности, които могат да източат ресурсите ви.

Към настоящия момент вие имате достатъчно сигнали за картината около вас, така че да изберете оптимално правилна посока. Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава можете да се възползвате от Новолунието, което е на 17 септември, така че да поставите едно голямо ново начало, което ще е позитивно и за общественото ви положение, кариерно развитие, дори социален статус – общо, който включва и брачните ви отношения…

Това, което може да ви донесе щастие, удовлетворение и успехи, е собственото ви повишение на квалификацията, излизане извън границите на познатото, включително като общувате с хора, стоящи далеч от вас, ако пътувате…

Ежедневието ви може да е съпътствано от изненади, защото на работното ви място ескалират промени, това може да са обновени условия на труд, нови изисквания и т.н. Тези промени ще са напълно във ваша полза, ако проявите по-голяма адаптивност, така че да отговорите на очакванията на другите… Ако това е невъзможно, тогава може да решите рязко да промените посоката си на развитие и да си потърсите друга по-подходяща реализация за вас.

През цялата седмица ескалират повишени разходи, те може да са полезни инвестиции – в бъдещето ви, дори във вашето здраве. В по-неприятна форма – може да установите скрити процеси, които да предизвикат щети или материалното ви състояния рязко да се трансформира поради прекратени договори или друго… В такъв случай ще трябва да си изградите по-дългосрочна стратегия, защото проблемът едва ли ще е от вчера и ще се реши за един ден. Не афиширайте всичките си намерения, „щастието обича тишината“, така по-лесно ще осъществите на практика всички ваши намерения, ще превъртите предизвикателствата в полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ