СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 14.11.2016 – 20.11.2016

x

10-Capricorn


Новолунието в понеделник и вторник осветява въпроси – като обществено положение, позиции в колектив, също – теми, свързани с хора, близки до сърцето ви. Вие можете да заемете ново и по- достойно място, своеобразна награда – за положените ви усилия до този момент.

Но, ако крайният резултат не ви удовлетворява, тогава подтикът да смените най-близката си среда – ще е значим. Като минимум – променяте линията си на поведение, адекватно на обновената обстановка и отношения. През първите два дни ясно можете да разберете на кого и в каква степен да разчитате. От друг страна, сега подчертано трябва да се стремите да получавате подкрепа и одобрение от околните, защото успехите ви подчертано се влияят от това условие и „тестват” стабилността ви.

Венера вече е във вашия зодиакален знак, от този сектор тя ви закриля, подтиква ви и ви подпомага да извършите положителни промени в имиджа ви, дори статуса ви – кариерно развитие, брачни отношения, но се прокрадва и някакъв елемент на принуда или необходимост да се плати адекватна цена, тенденцията ще се усети особено силно до края на ноември и може да ви превърти на съвсем други „релси”, нека те да ви водят в правилна посока и действително е важен изборът, който ще направите, защото мнозина ще са изправени пред дилема…

Мисълта ви се насочва към алтернативни ходове и варианти за печалба – в частност и общо изграждане на по-стабилни основи под краката ви и сега имате не малки шансове да потърсите и откриете по-добри перспективи за бъдещия ви просперитет. Ще сте доста инициативни в това поле през идния близо месец…

Все по-малко сте склонни да афиширате намеренията си, започват да се проявяват подробности, които сте пренебрегвали до този момент, но все повече обсебват вниманието ви – това може да вид нечестност, манипулация или подвеждане… Или вие може да не сте достатъчно открити в своите намерения или хора от близкото ви обкръжение ви лъжат, действат подмолно и деструктивно, а това ще се усеща, влияе… особено през втората част на периода. Внимавайте, пазете си гърба!

В сряда и четвъртък сте доста натоварени, дните не протичат по предварителен график, планувайте стъпка след стъпка, за да можете да реагирате.

В петък и събота – партньори /лични или делови/ привличат вниманието ви, не са изключени важни, разяснителни разговори, нека да са и целесъобразни, а не емоционални.

В неделя можете да се поглезите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ