СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 14.11.2016 – 20.11.2016

x

9-Sagitarius


Пълнолунието от понеделник и вторник осветява професионалната ви реализация, понякога теми, свързани със здравословното ви състояние, показва също какво трябва да оставите зад гърба си, като минимум – препятствията по пътя ви на успеха, коя част от приоритетите, че и линията ви на поведение следва да бъдат трансформирани, преди да  продължите напред и съобразно променена обстановка, на която трябва да сте максимално адекватни, за да получите и подобни оптимално добри резултати.

Меркурий вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че думите ви ще имат по-голяма чуваемост, вие сте по-склонни да влизате в словесни битки, аргументирано да защитавате позициите и правата си и действително – чрез повишената ви съобразителност и креативност имате шанс да преуспеете, да създадете нови и полезни контакти, да заздравите стари връзки и т.н.

Няма да ви липсват интересни събеседници, хора с които да обсъждате бъдещи перспективи, полезни съюзници и т.н.

През втората част на седмицата домашни, битови или семейни въпроси внасят смут в душата ви, пазете се от ескалация на недоразумения, не са изключени разяснителни разговори, които се стремят да изчистят дълго трупани и неизказани емоции, преживявания… и нека това да се случи по оптимално добър и конструктивен начин, така че да разрешите евентуални проблеми, а не да ги задълбочавате.

Друга водеща тема е материалното ви благополучие. Бъдете внимателни, не поемайте излишни рискове, усетете на къде духат ветровете, за да не претърпите крупни загуби до края на ноември.

В оптимален случай това може да са инвестиции и/или необходимост от разплащане на дългове, но все пак е полезно да се пазите от подвеждане, неправилни ходове в това поле, указващи неблагоприятно въздействие на финансите ви…

В сряда и четвъртък популярността ви расте, ваши партньори – лични или делови, привличат вниманието ви, подходящо време да заздравите връзките си, да бъдете по-гъвкави в общуването, така че да извлечете ползи, а не обратното.

В петък и събота – повишени разходи, пазете сигурността си и онова, което имате – в по-широк смисъл.

В неделя – ентусиазмът ви постепенно се възвръща.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ