СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 15.01.2024 – 21.01.2024

x


Вие все още се намирате в много силен период, през който можете и трябва да постигнете успехи, на които ще разчитате после през следващите месеци, а може и години.

Повечето от вас ще бъдат доста активни, ще се въвличате в спорове, разяснителни разговори и преговори, а това може да се превърне в повод да наложите мнението и авторитета си, да заемете по-престижни позиции или да карате другите да се съобразяват с вас над обичайното.

Сключени договори, постигнати договорки, създадени делови контакти могат да се оказват дълготрайни, надежни, водещи до удовлетворение и шанс вие да демонстрирате и реализирате вашия потенциал.

Чудесен период да заемете лидерски позиции, да започнете ваш бизнес, ако това ви интересува, или да осъществите сърдечно желание.

Информационният поток е много усилен и проводник на шансове, колкото сте по- инициативни, толкова по-значими резултати можете да постигнете.

Радвате се на подкрепа от страна на близки и любими хора, пораснали деца, ако имате такива.

Все пак вие може да сте склонни да ревизирате или да криете всички ваши чувства и преживявания, а това да е повод за своеобразен катарзис.

Може да узнаете тайни, да се разплетат скрити и нелоялни отношения, ако има такива…

Хубаво е да внимавате на кого се доверявате и да се пазите от интриги, „действия зад гърба ви“.

Родените през последния деканат на зодията преминават през ярък период на трансформации, посоката много зависи от желанията и какво е натрупано в миналото.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние и вие ще можете да го промените волево, чрез вашата собствена амбиция и като отговорите правилно, адекватно на външна и бързо променяща се среда.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени