СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 15.01.2024 – 21.01.2024

x


Повечето от вас ще прелистят нова страница в живота си. Голяма част от случващото се ще е по инерция и тенденции, които вече са зададени.

Някои от вас ще хармонизират своята среда на съществуване, ще се справят с битови,  имотни казуси или такива, които касаят вашият комфорт и благоденствие.

Можете да стабилизирате финансовото си състояние като разчитате на семейството си,  понеже има кой да ви пази гърба и на кого да разчитате при нужда, а не е изключено и да се доберете до стабилни източници за печалба, към които сте се стремили дълго.

Някои от вас ще имат паралелни доходи или ще взаимодействат добре със социално-значими структури и организации.

Ако определени хора и обстоятелства трябва да останат в миналото, защото са изживели своето време, изгубили са давност и смисъл, тогава сега това ще се случи.

Ако нещо остане зад гърба ви, едва ли ще може да си го върнете, но и няма да е необходимо. Вие започвате нов етап, цикъл и трябва да продължите само с онова, което ви прави щастливи, а Плутон ще ви раздели с онова, което се отчита за вредно, токсично, ако е имало такова.

На 21-ви Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак едновременно с Плутон и вие ще усетите тази мощна енергия като прилив на сила, воля, способност много повече да въздействате на тенденциите, да ги контролирате и насочвате.

Животът на мнозина се преобразява, това касае предимно родените през първите дни на зодията и дори през първия деканат, но и всички останали в различна степен. Възможно е и външни фактори да изискват от вас повишена приспособимост, по-голяма гъвкавоствост,  за да извлечете максимални ползи от динамична и бързо променяща се среда. Добрата новина е, че все повече ще можете да въздействате на тенденциите или пред вас ще се разкриват нови шансове, от които да се възползвате. В началото винаги по-лесно се влияе,  усилете онова, което допринася за чувството ви на щастие, подкрепя ви, но оставете зад гърба си друго, което усещате, че е само като тежест, която няма нужда да носите и занапред.

Това действително е преломен момент за вас, той ще се усилва и през февруари, но вие ще получите висока енергийна подкрепа, доза късмет, от вас ще зависи как ще ги реализирате,  това предстои като тенденция, а сега и още в началото е добре да мечтаете, да си избирате по далечни цели, вид стратегия.

Пазете се от повишени харчове, които не винаги ще се отчитат за правилни. В друг вариант – определени личности ще ви действат така и е по-добре да се дистанцирате от тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени