СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 15.05.2023 – 21.05.2023

x


В значима степен може да се каже, че вие се намирате в късметлийски период, през който можете да осъществите ваши намерения, които да порадват сърцето ви, кореспондират с ваш път и предопределеност. Звездите ви дават шанс да изпъкнете с вашия потенциал и да  реализирате сърдечна мечта.

Ще ви върви, ако участвате в проекти, имате собствен бизнес, работата ви е достатъчно самостоятелна, дава ви свобода на действие или пък заемате управленски позиции.

Струва си да бъдете по-инициативни в горе-изброените направления, ще получите „зелена светлина“.

Ако това не е ваша тема, тогава вниманието ви ще бъде силно обсебено от близки и любими хора – ваш партньор или пораснали деца. В тази сфера мога да ескалират достатъчно важни събития, в които трябва да се включите и да направлявате.

Ако в миналото са възникнали спорни казуси, неизяснени теми, сега вие ще проведете конструктивни разговори, ще стигнете до решения, които ще бъдат позитивни, стабилизиращи или поне ще ви дадат яснота на кого или какво можете да разчитате, така че да си изградите правилна стратегия.

Общуването сега е проводник на множество преобразувания, които да превъртате във ваша полза.

Вие може да сключите дългосрочни договори, да привлечете влиятелна или власт-имаща опека, да постигнете договорки, които ще ви действат стабилизиращо за дълго.

На 17 май Юпитер преминава в зодиакалния знак Телец и ще остане в този сектор през следващата около една година. През това време вашите деца ще бъдат и ваша гордост, а някои от вас могат и да се сдобият с детенце, ако желаят това.

Ако сте сами, ще можете да срещнете любовта, ако имате партньор, вашите отношения могат да разцъфтят, а вие ще намирате все повече време за близките си или за неща, които са ви по-приятни…

На 19-ти май предстои новолуние, което може да ускори част от горе-изброените  перспективи, възползвайте се от тази приливна вълна съзнателно и целенасочено, така ще може да стигнете далеч към вашите мечти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени