СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 15.05.2023 – 21.05.2023

x


Периодът е важен за вашата професионална реализация. Успехи, които може да извоювате сега в този сектор от вашия живот, ще се окажат дълготрайни и надеждни.

Ако в миналото са съществували някои недоразумения или обърквания с ваши колеги,  бъдещи перспективи на развитие, сега те могат да се изчистят и канализират в оптимално позитивна за вас посока. За това ще ви помага вашата собствена самоувереност, натрупан опит и авторитет, а понякога и креативен, изобретателен подход.

Ако настоящата работа не ви удовлетворява, тогава вие ще можете да си потърсите и намерите нещо друго, което е по-перспективно за вас… Тогава можете да се възползвате от Новолунието, което е на 19-ти май.

В повечето случаи то ще даде допълнителен импулс и енергия на процеси, които вече са стартирали, така че ви е по-лесно или по-бързо да постигнете цели, към които сте се стремили до този момент и те пак така засягат вашите честолюбиви планове, кариерно развитие.

Мнозина ще могат да делегират отговорности със своето семейство, но също така ще трябва внимателно да балансират между лични, домашни, битови и служебни приоритети.

Не е изключено и вашите близки да имат нужда повече от вашето внимание или подкрепа.

Ако това не е ваша тема, значи ще трябва да бъдете по-внимателни към здравето си,  особено през последните дни на седмицата, но не само…

Юпитер навлиза в зодиакалния знак Телец на 17 май и ще остане там през идната около една година.

През това време вие можете или трябва да направите пробив в избрано от вас направление, което ще ви даде шанс да просперирате чрез вашите занимания и професионална ангажираност. Колкото са по-значими вашите цели и амбиции, толкова по-далеч можете да стигнете… Ще получавате различни стимули в тази посока.

В друг вариант – Юпитер ще изисква от вас да промените нещо в ежедневието си, в навиците си, така че да бъдете по-организирани, ефективни, поради нарастващи ангажименти или изисквания, за да сте по-здрави дори и заради това, че не бива да пропускате някои възможности, които ще застават на пътя ви сега и през идните месеци…

В края на седмицата вашите амбиции ще се усилят, статуквото се разчупва или не може да бъде съхранено.

В любовта – ескалират промени, които в повечето случаи са напълно позитивни за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени