СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 16.01.2023 – 22.01.2023

x


За последно слънцето е във вашия зодиакален знак до 20 януари. Възползвайте се по оптимален начин, за да утвърдите вид промени, които ще имат широко отражение върху бъдещото ви развитие.

Вие може да разчитате на силна интуиция, дълбоки вътрешни прозрения, които могат да предизвикат вътрешна метаморфоза, а тя ще ви подтикне да изкарате на повърхността  качества, които ви правят по-волеви, борбени, решителни, способни да превъртите всякакви предизвикателства в полза, дори защото изграждате стратегия, която да е печеливша.

Ако все пак и в някои случаи това е невъзможно, значи се налага да прелистите нова страница, да обновите нещо и като не губите интересите си от поглед, и в по-далечно бъдеще.

Важна тема са точно финансите ви, вашата сигурност, за да задържите или дори преумножите онова, което имате – общо.

През настоящата седмица някои от вас ще се доберат до дълготрайни и стабилни доходи,  ще утвърдят авторитета си, ще се докажат като специалисти, а това ще ви помогне да се справите с чисто материални приоритети.

Други ще получат награда за полагани от тях до този момент усилия, трети – ще анализират и не без причина, до колко техните мечти могат да се осъществят на практика.

Вие ще бъдете все по-силно концентрирани върху приоритети, които касаят приходи и разходи, ако не всичко ви удовлетворява, може да поставите едно голямо ново начало след 22-ри януари, подобни шансове или предизвикателства ще ви подтикват да се концентрирате в тази тема.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Оставете стилът ви да говори вместо вас.

Ако сте пропуснали
Най-четени