СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 16.01.2023 – 22.01.2023

x


Голяма част от случващото се движи повече по инерция, така че спонтанно, понякога и извън волята ви, ще ви разграничи от хора и обстоятелства, с които трябва да се разделите подобно на тежест, която няма нужда да носите и в бъдеще време. Всичко това може да има силен, позитивен и трансформиращ ефект.

Склонни сте да анализирате миналото, да стигате до дъното на истини, може да узнавате и тайни, но всичко това е полезно, може да се възползвате от него, защото то ще ви зареди с повече решителност, качества, които сте потискали до този момент може да изплуват на повърхността и да ви надарят с допълнителна воля, способност да влияете и насочвате в бъдеще време тенденции.

Преоценявате всичко ценно за вас, отново и като анализирате миналото. Това може да ви е пак така полезно, защото ще се концентрирате само върху онова, което е надежно, струва си, перспективно е, независимо дали става въпрос за взаимоотношения или пък чисто финансови приоритети. Всичко това може да ви направи по-силни, независими и със съответните позитиви.

На 20 януари предстои знаково астрологично събитие – Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак – Водолей и това ще има подчертано и зареждащо, хубаво отражение. Вие постепенно ще почувствате прилив на енергия, вашето самочувствие, решителност ще растат.

На 22 януари предстои новолуние, което е едно от най-важните за вас през настоящата година, то ще ви помогне да обновите живота си и според това, което отчитате за най-ценно, заслужава си да пренесете в новата си лична година.

Все повече ще влияете на тенденциите, ще привличате подобно на магнит онова, което най-силно желаете или обичате, защото Венера е във вашия зодиакален знак и не само…

От вас ще се изисква обаче, да се придържате към обективност, факти и справедливост, тогава и само тогава, тези мощни аспекти ще играят във ваша полза и ще ви защитават, помагат като оръжие и щит…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ