СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 16.07.2018 – 22.07.2018

x


През тази седмица приключва периода, през който най-силно можете да насочвате вашите партньорски отношения – лични или делови, да влияете на общественото си положение.  Случващото се е тясно свързано със зададени минали тенденции и вероятно ще ви даде своеобразна награда, шанс да скрепите отношенията си, да изчистите недоразумения, но вероятно този процес ще бъде свързан с някакъв компромис от ваша страна, трансформация в линията на поведение.

Ако не сте съгласни на това, проявите твърдост и праволинейност, тогава може да предизвикате точно обратен ефект и да загубите част от вашето влияние върху важни за вас хора. Помислете, насочвайте, ще имате достатъчно ясни подсказки на кого може да разчитате, какво следва да коригирате, евентуално кои личности ще останат зад гърба ви. Появяват се шансове да си върнете стари източници на доходи, но ако имате дългове, те също ще напомнят за себе си. При всички положения материалното ви състояние продължава да бъде сложно и изисква да сте по-внимателни, да не предприемате прекалено големи рискове.

Ако променяте източника си на доходи през тази или следващата седмица нека това да е нещо ново,  но също и добре познато старо, което можете да контролирате поради вашия опит, знания и други.

През втората част от периода все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви, това може да са приятели,  колеги, влиятелни особи, които ви подкрепят. В друг вариант – може да вземете по-престижно място в колектив,  поради заета длъжност, смяна на средата или друго…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ