СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 16.07.2018 – 22.07.2018

x


През тази и следващата седмица са възможни ключови събития, които касаят материалното ви състояние и сигурност в един по-широк смисъл. Резултатите са тясно свързани с тенденции, които сте задали през изминалото полугодие, а сега предстоят пик от събития и развръзки, които до 11-ти август могат да ви направят голям подарък, но могат и да повишат разходите ви, дори да предизвикат банкрут, ако сте поели прекалено големи и необмислени рискове. Друг водещ фактор е, че силно зависите от подкрепата или одобрението на ваши партньори – лични или делови, на влиятелни личности. Уместно е да се концентрирате върху получаването на тази подкрепа, за да превъртите всичко останало във ваша полза.

Някои от вас са на прага на житейски кръстопът и по отношение на професионалната си реализация. През втората част на периода ще получите достатъчно ясни сигнали дали това е необходимо или по-скоро ще заздравите завоювания авторитет до този момент, ще го надгрардите и т.н. При мнозина възникват някакви алтернативи за печалба или това е тайна, неочаквана опека, идеи за пътувания, премествания, способни да сбъднат стара ваша мечта.

Мнението ви е твърде неустойчиво, вероятно и поради противоречивата информация, която получавате, анализирайте и т.н.  Не е препоръчително да бързате с изводите и решенията, а по-скоро да реагирате на момента, за да се предпазвате от словесни атаки и провокации, но и да се възползвате от направени предложения, които могат за дълго да останат в живота ви и да се превърнат в приоритет.

Представяте се в нова светлина, с по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии, шансове да промените имиджа или общественото си положение в по-позитивна посока от четвъртък до неделя.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ