СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 16.10.2023 – 22.10.2023

x


Мнозина от вас са на път да преобразят социалния си статус – волево, чрез висока инициативност, чрез вашите собствени наситени желания, повишени амбиции.

Енергията е толкова мощна, че е способна да „премести планини“. Все пак е много важно да си избирате целите внимателно и в по-далечна перспектива, така че да превъртите „колелото на съдбата“ в правилна и оптимално добра за вас посока.

Може да ви се налага да преодолеете някакво предизвикателство, но така ще си върнете нещо изгубено, пропуснат шанс или пък ще осъществите дългосрочна мечта.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава мнозина ще направят рязък завой в живота си и той може да се отрази на различни нива…

Някои от вас ще рестартират кариерното си развитие, други ще започнат нещо „на чисто“,  което е по-перспективно, дава ви „зелена светлина“…

Между вас може да има такива, които са решили да сключат брак, но ако дългогодишни връзки не вървят, тогава вие ще се освободите от тях…

Част от тенденциите ще ескалират и по външни, независещи от вас причини, които ще ви насочват подобно на „космически стрелочник“ в посока, която трябва да кореспондира с вашия път и предопределеност.

Повечето от вас проявяват висока социална активност, така се справяте с повишена конкуренция, популярността ви расте, както и подкрепата от важни за вас хора, от колектива, в който съществувате и със съответните позитиви.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение се превръщат в положителни емоции, удовлетворение, шанс да срещнете разбиране, по-лесно да осъществите намеренията си.

Може да срещнете любовта на път или ако имате партньор, тогава на път можете да оздравите ваши сърдечни връзки, като тази тенденция ще расте в края на тази и началото на следващата седмица.

Справяте се с висока конкуренция, включително и чрез висока квалификация, която демонстрирате по оптимално добър начин, също натрупан опит и авторитет…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени