СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 16.10.2023 – 22.10.2023

x


Звездите ви подтикват настойчиво да разчупите статуквото, да излезете извън границите на познатото, да надскочите успехите си, да се разделите с нещо от миналото, което само ви натоварва, но не ви носи полза и удовлетворение.

В този процес, ако има нещо, което остава зад гърба ви, то ще се отчита подобно на „раздяла с товар“, така че няма за какво да съжалявате…

Някои от вас ще си върнат шанс от миналото, който подкрепя честолюбивите им планове и в чисто професионален аспект…

Евентуални пътувания, демонстрация на висока квалификация, общуване с високопоставени личности, ще се превръща в проводник на преобразувания, които завъртат „колелото на съдбата“, помагат ви да превъртите евентуални предизвикателства в полза…

Някои от вас могат да решат да се  преместят на ново и по-благоприятно за тях място, където срещат по-широка подкрепа…

Между вас може да има такива, които решават да продължат да повишават своята квалификация…

Ако ви се налага да разрешавате спорни и юридически казуси, в такъв случай силата ще е на ваша страна, ако стриктно се придържате към определени норми и правила. Така съдбата ще ви върне нещо изгубено. Ако вие дължите, тогава ще трябва да се разплатите.

Можете също да направите пробив в кариерното си развитие, можете да заемете по-престижни позиции или да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Вие навлизате в период, през който можете да се изкачите по йерархичната стълбичка и тези шансове ще ви съпътстват в различна степен до края на октомври и през ноември. През това време мнозина ще постигнат успехи, на които после ще разчитат през следващите месеци, а може и години.

Можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване и във вашето семейство.

Можете също така и да се справите доста добре с битови и имотни казуси, инвестиции във вашия дом, които да подобрят комфорта ви на съществуване, ако това ви интересува.

Хора от миналото напомнят за себе си, вие ще прецените как да реагирате…

В любовта – повечето от вас се намират в позитивен период, през който получават достатъчно разбиране и подкрепа от страна на любим човек. Ако в някои случаи това не е така, значи между вас може да са се натрупали различия, които са от доста време и пак така ще искат повече време, за да се изчистят, ако връзката въобще е перспективна.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени