СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 18.09.2023 – 24.09.2023

x


До 23-ти септември вие може да постигнете успехи, които ви помагат да надскочите постижения до този момент и да очертаете по-далечни и по-светли хоризонти на развитие,  които да ви помогнат да се сдобиете с власт, буквално и в по-широк смисъл.

Водите разговори, които имат широко и дългосрочно отражение. В този процес ще укрепите връзки, които са надежни и перспективни.

Ако в някои ваши контакти има нещо нечестно, тайно или ерозивно, то ще изплува на повърхността и със съответните последици. Така вие може да прекратите контакти и договори, които са измамни или нямат място в бъдещето развитие.

Високата квалификация, вашата собствена амбиция, общуването с влиятелни и власт- имащи личности ще ви дърпа напред и нагоре, ще създава пред вас варианти на развитие, ще разширява вашите хоризонти.

Ако ви интересува разрешаването на юридически казуси, направете го до 23-ти септември.

Вие се намирате в отличен период да извършите положителни трансформации в кариерното си развитие, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си следствие на подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Навлизате в един от най-важните периоди и на преобразувания в годината, които ще имат широко отражение върху социалния ви статус и обществено положение, през втората част от седмицата ще усещате все повече „усилващите се ветрове на промяната“.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени