СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 18.09.2023 – 24.09.2023

x


До 23-ти септември е оптимален срок, през който вие може да извоювате успехи, да зададете трайни и позитивни промени, които ще имат положително отражение върху кариерното ви развитие и финансовото ви състояние.

Чудесно ще бъде, ако през това време получите бонус, повишение, награда за полагани от вас до този момент усилия или пък чуете известия и предложения, които пак така ви действат обогатяващо. Това е подходящо време да преговаряте за интересите си и можете да направите пробив в избрано от вас направление.

Вашата популярност расте, добре се развиват въпроси, които са свързани с образование, повишаване на квалификацията, евентуални пътувания, увеличаване на вашата популярност и влияние на околните.

Общуването с хора, стоящи далеч от вас, ще ви носи радост. Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път…

Задавате дългосрочни тенденции във връзките си, те са оздравяващи в повечето случаи, но все пак, ако забележите някои слабости – отстранете ги своевременно.

Все още могат да съществуват някакви недоразумения във вашия дом и семейство, можете да ги разрешите до 23-ти септември, след тази дата те губят смисъл и значение, губят давност, дотогава можете да насочвате.

През втората част от седмицата вашата социална активност расте, все по-често ще се оказвате в центъра от внимание или ще ви се налага да общувате с повече хора, да получавате подкрепа и одобрение от колектива, в който съществувате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени