СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 18.11.2019 – 24.11.2019

x


По-голяма част от събитията се движат повече по инерция отколкото от вашата воля. Същевременно през настоящия период и според натрупани вече тенденции вие имате шанс да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта.

По различни поводи разбирайте какво от миналите задачи вече се е реализирало в пълна степен и може да се надгради в бъдеще, но единствено с вид корекции, обновление и т.н.

Част от стари интереси ще останат завинаги зад гърба ви и на повечето от вас им предстои забележителен преход към едно голямо ново начало, което в повечето случаи ще бъде напълно позитивно за вас. Засега правите своеобразна равносметка на един голям етап от вашия живот, който клони към развръзка със съответните награди и поощрения.

Ако нещо е на път да си отиде, недейте да съжалявате, много скоро то ще бъде заменено от друго и много по-перспективно за бъдещето ви развитие. Постигате по-лесно целите си, ако не ги афиширате използвате скрити методи за въздействие, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, възползвате се от неявна подкрепа.

През цялата седмица и Особено през втората част ще ескалира усещането, че околните се държат твърде непредвидимо, изненадващо, в по-неприятна форма могат да се проявят недоброжелатели, конкуренти, които да се стремят да ви навредят. Вие можете да се предпазите, притежавате достатъчно козове, образно казано това е вашият натрупан опит и авторитет, на който може да разчитате, това е собствената ви инициативност, която ще привлече на ваша страна подкрепа от енергични личности, особено, ако се стремите към това…

В крайна сметка разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени