СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 18.11.2019 – 24.11.2019

x


През тази седмица вие може да сбъднете съкровено ваше желание, това важи за всички и в различна степен, но приоритетно за родените през трети деканат на зодията. Някои от шансовете ще бъдат следствие на усилия, които вече сте полагали и през изминалата около година, но други можете да усилите, да провокирате чрез собствената си инициативност и към настоящия момент.

Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак на 23-ти ноември и ще подейства позитивно на тонуса ви, на способността ви да влияете и насочвате събитията.

Луната е все още намаляваща, така че не е подходящо време да започвате нещо ново, но може да си изградите стратегия, да си помислите какво искате да оставите зад гърба си, защото ви дестабилизира, с какво искате да продължите напред, за да сте по успешни и през следващата седмица вие ще можете с голяма смелост и увереност да стартирате нова енергийна програма в живота си и за следващата лична година.

На този етап може да се каже, че пред вас предстоят множество предизвикателства, някои от които и изненадващи и способни да объркат предварителните ви планове – в ежедневието и при изпълнението на текущи ангажименти или това са въпроси, които са свързани пряко с професионалната ви реализация. Ако се налага вид обновление на служебните ангажименти – това ще бъде особено видно през втората част на тази и в началото на следващата седмица. Разбирате на какво можете да разчитате, към какво следва да се приспособите, за да сте по успешни, но и от какво следва да се пазите, за да не позволите действия зад гърба ви или обстоятелства извън контрола ви, защото не сте идентифицирали, да навредят на бъдещите ви планове.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, ще се налага да действате по-енергично, крайно и безкомпромисно, за да се предпазите.

Една енергийна програма от задача се изчерпва, може да почувствате това като умора, необходимост да обърнете повече внимание и на физическото си здраве, може би да намалите темпото, да се огледате за варианти на развитие, ако настоящия път е изчерпан, не ви носи удовлетворение и т.н. Имате достатъчно компенсации и в повечето случаи ще прелистите нова страница, която е по-успешна за вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени