СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 19.12.2022 – 25.12.2022

x


На 22 декември слънцето влиза във вашия зодиакален знак и през идния около месец вие ще градите тенденции, които ще прорастват през цялата следваща година. До голяма степен тези тенденции ще се определят от собствените ви амбиции, желания и инициативност.

През настоящия период получавате доза въодушевление, готови сте да обновите и промените живота си като осъществите ваше сърдечно желание, възникнат шансове за това, следствие и на подкрепа от страна на важни за вас хора.

През настоящия период вие се радвате на повече внимание, подкрепа и одобрение от страна на околните…

Венера е във вашия зодиакален знак, тя действа като магнит, с който по-лесно привличате онова, което най-силно желаете, възползвайте се по оптимален начин.

Някои от вашите действия ще срещнат внезапна подкрепа и по един бърз начин вие ще можете да осъществите набелязаното. Периодът е чудесен  да оздравите и подобрите  отношения с любими хора – пораснали деца или партньор.

Те може да ви направят неочаквани и приятни изненади. Възползвайте се от новолунието,  което е на 23-ти декември, във вашия зодиакален знак и съответно е едно от най-важните за вас през цялата предстояща година.

Родените на 23 и 24 декември ще преживеят значимо обновление в своя живот, ще поставят едно голямо ново начало, което ще смени декорите около тях, в техния дом, семейство, може да променят своето местоживеене и т.н.

Подобно обновление могат да очакват и останалите представители на този знак като до май 2023 г. ще могат да се справят с битови и имотни приоритети, понякога наследствени,  за някои семейството ще се разшири и с нови членове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени