СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 19.12.2022 – 25.12.2022

x


Повечето от вас може да имате нужда от почивка, да намалят темпото, да обърнат повече внимание на своите близки и т.н. Периодът е чудесен да оздравите и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само… Някои от вас може да сбъднат своя съкровена мечта, други ще забележат, че „винаги има начин и няма начин да няма начин“, че ако търсят, ще открият изход и решение, дори за сложни и заплетени казуси.

Полезно е да се доверявате на интуицията си, която ще е верен ориентир и ще ви показва  правилната и по-подходяща за вас посока.

Ако сте в по-изпитващ период, тогава ще забележите, че има „кой да ви пази гърба“, има на кого да разчитате при нужда и със съответните позитиви.

Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция и вие може да получите награда  за полагани от вас до този момент усилия и нека случващото се да ви порадва.

Все пак и в този период от годината, ако трябва да оставите нещо зад гърба си, това ще бъде по-видно от обикновено и е хубаво, препоръчително да го оставите в миналото, защото нищо ново не е устойчиво, ако няма разчистена и здрава основа, върху която да се изгради.

Има вероятност да анализирате миналото, да преосмислите всичко важно за вас, а това ще е полезно, така че да изберете вярната посока в бъдеще.

На 23 декември предстои новолуние, което ще ви покаже какво да оставите в живота си и с какво да се разделите, следвайте естествения ход на събитията, може да ви се наложи да промените нещо в комуникацията с важни за вас хора, за да станат връзките ви по-здрави и перспективни, а ако това не е възможно, тогава ще прекратите контакти и договори, които са изчерпани.

Юпитер навлиза в зодиакалния знак Водолей на 20-ти декември и ще остане в този сектор до май 2023-та г, през това време вие ще усилите вашето влияние над околните, вашата популярност ще нарасне, общуването ще се превръща в проводник на възможности…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ