СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 20.05.2024 – 26.05.2024

x


През първата част от седмицата вие може да си устроите малък празник, да участвате в такъв или все ще се намерят хора и обстоятелства, които да допринесат за чувството ви на щастие.

Може да чуете новини, да проведете разговори, които ще докоснат сърцето и душата ви… Това е отличен период да оздравите сърдечни връзки с ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Те ще са повод за гордост…

Някои от вас може да срещнат любовта, ако все още са сами.

Това е отличен период за ваш собствен бизнес или пък заемане на лидерски позиции, ако се стремите към такива.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние и професионална реализация. Може да получите известия и предложения, които ви действат обогатяващо или като минимум ще набележите пътища, които ви се отразяват по този начин.

Юпитер навлиза в зодиакалния знак Близнаци на 26 май и през идната около една година вие ще имате възможност да заемите по-престижни позиции на работното място, може да направите пробив в избрано от вас направление и да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. Вашият интелект и комуникативни способности, натрупани знания, висока социална активност, способност да изпъквате и да се доказвате чрез ваши качества ще разширяват хоризонтите ви на развитие.

През единия около месец ескалират важни събития, които ще имат широко отражение за следващите месеци и дори години, които пак така касаят точно тази сфера от вашия живот – професионална реализация…

Мнозина ще променят своите навици, ритъм в ежедневието, всичко това ще се отчита за положително и оздравяващо, буквално и в един по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени