СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 20.05.2024 – 26.05.2024

x


През първата част от седмицата вашата висока ефективност ще се превърне в повод за успехи, които пряко ще рефлектират върху вашата репутация, по-добри позиции на работното място, възможност да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Колкото сте по-инициативни в чисто професионален аспект, толкова по-големи успехи можете да реализирате или пък ще разчитате на постиженията си през следващите месеци и дори години.

Ежедневието ви през първите дни от периода е много натоварено, но и продуктивно.

Повечето от вас ще се чувстват все по-стабилни, уверени в себе си, може да имате интуитивни прозрения или вид вдъхновение, което ще се отразява по този начин.

През втората част от седмицата вашата популярност расте. В обкръжението ви могат да навлязат нови личности, които силно привличат вниманието ви, но и изискват такова.

Все по-важна тема се превръщат в партньорските взаимоотношения. През идния около един месец вие можете да укрепите вашите партньорски връзки, ще се радвате на повече разбиране и добронамереност от отсрещната страна, така че дори и да съществуват някакви различия, ще можете да ги изчиствате по-лесно. Ако сте сами, можете да срещнете любовта.

На 26-ти май Юпитер навлиза във Близнаци и през идната около една година ще ви дава шанс да постигате повече успехи, да привличате шанс и късмет към себе си, следствие на подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори лични или делови, собствената ви популярност. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други е добре вие да ускорите като ги инициирате, преговаряте за интересите си, създавате съюзи, които ще се превърнат в мост към вашето щастие или благоденствие, ще имате такъв шанс.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени