СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.06.2021 – 27.06.2021

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения, лични или делови, важни за вас връзки, които влияят на бъдещото ви развитие. Вашата популярност перманентно ще расте, ще водите дебати, ще преговаряте за интересите си, ще получавате предложения, които ще допринасят за възможността да реализирате вашите цели.

На този етап сами едва ли ще се справите с амбициозните ви задачи, много по-лесно ще ви бъде, ако обедините усилия с конкретни личности, така те ще са на ваша страна и ще са ви полезни, няма да се налага да ги прескачате или пък да се съобразявате с тях напразно.

Въпреки всичко, някои от вашите отношения ще преминат през своеобразна трансформация, причините за това могат да бъдат разяснителни разговори, които в оптимален случай ще отстранят слаби звена и недоразумения между вас и отсрещната страна.

Ако това е невъзможно, ако не гледате в една посока, тогава ще оставите зад гърба си онези личности, които по-скоро препятстват чувството ви на щастие в един по-широк смисъл, отколкото да допринасят за него.

В повечето случаи обаче, вие ще се радвате на добронамереност и разбиране от околните, така че по-скоро вие ще трябва да прецените дали не е уместно да бъдете по-толерантни или диалогични, адаптивни, ако мненията ви с определени, но важни за вас хора се разминават.

Ежедневието постепенно ще забърза своя ритъм и някои недоразумения, вид неяснота, включително в професионалната ви реализация, постепенно ще избледнее, но окончателни тенденции и развръзки  се очакват в средата на юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ