СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.06.2021 – 27.06.2021

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения, лични или делови, важни за вас връзки, които влияят на бъдещото ви развитие. Вашата популярност перманентно ще расте, ще водите дебати, ще преговаряте за интересите си, ще получавате предложения, които ще допринасят за възможността да реализирате вашите цели.

На този етап сами едва ли ще се справите с амбициозните ви задачи, много по-лесно ще ви бъде, ако обедините усилия с конкретни личности, така те ще са на ваша страна и ще са ви полезни, няма да се налага да ги прескачате или пък да се съобразявате с тях напразно.

Въпреки всичко, някои от вашите отношения ще преминат през своеобразна трансформация, причините за това могат да бъдат разяснителни разговори, които в оптимален случай ще отстранят слаби звена и недоразумения между вас и отсрещната страна.

Ако това е невъзможно, ако не гледате в една посока, тогава ще оставите зад гърба си онези личности, които по-скоро препятстват чувството ви на щастие в един по-широк смисъл, отколкото да допринасят за него.

В повечето случаи обаче, вие ще се радвате на добронамереност и разбиране от околните, така че по-скоро вие ще трябва да прецените дали не е уместно да бъдете по-толерантни или диалогични, адаптивни, ако мненията ви с определени, но важни за вас хора се разминават.

Ежедневието постепенно ще забърза своя ритъм и някои недоразумения, вид неяснота, включително в професионалната ви реализация, постепенно ще избледнее, но окончателни тенденции и развръзки  се очакват в средата на юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Деним, топ и сако – предчувствие за уикенд.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ