СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 21.06.2021 – 27.06.2021

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща професионалната ви реализация, като вие навлизате в подходящ период, през който, ако условията на труд го позволяват, тогава вие може да повишите вашите доходи, подходящо е и да преговаряте за интересите си.

Ако настоящата позиция не ви удовлетворява, тогава можете да потърсите нещо друго и по-перспективно, вероятността пред вас да застане подобен шанс е доста голяма. Като минимум – получавате морално удовлетворение за добре свършена работа до този момент и съответно подкрепа, позитиви, от страна и на ваши колеги.

Все пак, ако има нещо, което препятства кариерното ви развитие, ако има скрити и подводни камъни, които влияят на бъдещето ви развитие, тогава те ще се проявят и нека това да се превърне в повод вие да вземете съответни мерки и да се справите по оптимално добър начин.

В друг случай, възникват въпроси или обстоятелства, които объркват предварителните ви планове, влияят на ритъма на ежедневието ви.

Може би ще е добре да пренаредите приоритетите си по важност, така че да се освободите от ангажименти, които само ви товарят, но не носят удовлетворение.

Хубаво е и да обърнете повече внимание на здравето си. Започва да се изчистват или разплитат недоразумения между вас и любими хора, тенденции, които вече сте задали бързо ще набират скорост и ще водят до развръзки или събития, които ще се закодират трайно във вашите отношения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ