СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все повече ви занимават въпроси, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие, защото там откривате изход и решение от сложни или заплетени казуси към настоящия момент.

В друг случай – високи и честолюбиви планове ще изискват повече време, за да се реализират в пълна степен.

Можете да сглобите една цялостна картина, да направите пробив в избрано от вас направление, да се ориентирате към най-подходяща за вас цел и да постигнете успехи, които са дългосрочни.

Това, което ще ви дърпа напред и нагоре ще бъде вашата собствена и висока квалификация, амбиция, понякога общуване с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Оформят се шансове да постигнете дългосрочни победи, които ще преобразят живота ви на различни нива, приоритетно това ще въздейства на вашата среда на съществуване.

Някои от вас могат да решат да пътуват, други ще обмислят образование, посещение на курсове, трети ще се захванат с уреждане на спорна и дори юридически казуси.

В този процес информационният поток ще бъде много усилен, ще ви помогне да се разделите с илюзии, ако те съществуват, вие може да прекратите или да промените взаимоотношения, дори договори, които нямат място в бъдещето ви развитие.

През цялата седмица продължава да ескалира повишени разходи, нека те да бъдат полезни или неизбежни инвестиции. Все пак е препоръчително да се пазите от харчове, за които после може да отчете, че не са твърде целесъобразни.

Взаимодействието с финансови институции не е твърде лесно, но може да се върне към вас минала възможност, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени