СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръща вашето финансово състояние. То е като скачени съдове за важни за вас хора, които влияят на благоденствието ви, понякога това могат да бъдат дори финансови или държавни институции.

Пред вас могат да се разкрият алтернативи на развитие или вие ще установите, че има кой да ви пази гърба, има на кого или какво да разчитате, а това ви действа обогатяващо.

Повечето от вас трябва да се концентрират върху укрепването на връзки, които са полезни за вас, действат ви стабилизиращо.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, които ви нанасят щети, сега е подходящо да ти изчистите.

Не е изключено да ескалират равносметки: „какво давам, а какво получавам“,  придържайте се към вид обективност, не губете целите си от поглед, за да се предпазите от евентуални загуби.

Все пак може да се разграничите от хора и обстоятелства, с които нямате общо бъдеще, с които имате различни интереси, различията са твърди големи и непреодолими.

Някои от вас могат да попаднат в среда, която много прилича на конфликт на интереси,  балансирайте между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна, за да извлечете максимално ползи, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза.

Към вас се възвръща шанс от миналото да се справите с битови и имотни казуси, да хармонизирате най-близката си среда, да инвестирате в дома си или пък да подобрите семейните отношения…

Миналото ви застига, дава ви право на втори опит, вие ще решите как да реагирате.

Партньорските отношения са доста емоционални, понякога в крайности като преживявания.

Опитайте се да се придържате към вид обективност, за да насочвате в оптимално подходяща за вас посока… Все още нищо не е окончателно и имате възможност да насочвате до началото на септември, след това тенденции, които сега оформите, бързо ще започнат да набират скорост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Оставете стилът ви да говори вместо вас.

Ако сте пропуснали
Най-четени