СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.09.2020 – 27.09.2020

x


Вие навлизате в един от най-важните за вас периоди през годината, когато дребни действия ще имат широко отражение върху кариерното ви развитие, социален статус, сигурност, репутация като минимум. Има голяма вероятност да превъртите всички предизвикателства в полза и да зилезете своеобразни победители в сложни ситуации, но това няма да се случи без борба, без вие да проявявате забележителна твърдост, инициативност, като демонстрирате вашите качества, придобит опит и авторитет.

При всички случаи ще сте важен или определящ фактор за цялото си обкръжение и сами ще се превръщате в генератор на тенденции и събития.

На този етап на мнозина ще им се налага да се борят за своето „място под Слънцето“, не е изключено да влизат в по-остри дебати и дори конфликти, но вероятността да превъртите споровете във ваша полза е повече от голяма…

Все пак е полезно да избягвате прекалено сериозно напрежение, което и ако се преминат определени граници може да изиграе обратна роля, да ви дестабилизира и т.н. Като минимум – чрез диалогичност ще си спестите известно напрежение.

Наместват се пластовете и в близкото ви обкръжение – дом, семейство и т.н. В оптимален вариант – може да се захванете с ремонти, които са полезни, справяте се с битови, имотни казуси. Ако тук възникнат недоразумения обаче с членове на семейството е добре да ги стопирате своевременно, защото те също ще имат широко отражение и със съответните последици. Вероятно ще е добре да балансирате между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна, ако това е невъзможно – някои от вас ще стигнат до по-сериозен разрив…

Евентуални инвестиции в дома ви, общи и обогатяващи цели ще ви действат доста стабилизиращо, освежаващо, ще канализарт енергията в оптимално подходяща посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ