СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 21.09.2020 – 27.09.2020

x


Вие ще социално все по-активни и така е правилно, защото това ще е важно условие за бъдещото ви развитие. Мнозина ще се стремят да заемат по-престижни позиции в колектив, да се доказват пред другите над средното ниво, да получават по-широка подкрепа от страна на важни за вас хора.

Действително ще се добирате до подобна опека, одобрение, дори и не всички да са чак толкова позитивно настроени към вас, задължително ще има и такива, които ще ви подадат ръка.

Вие можете да разширите влиянието си, включително като общувате с влиятелни личности, хора извън традиционното ви обкръжение или стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл. Подобни персони ще са повод за удовлетворение, чувство на щастие или ще играят ролята на мост към собствения ви просперитет.

Все пак между вас и някои лица от близкото ви обкръжение може да ескалира напрежение и предимно там, където има конфликт на интереси. В такъв случай е добре да заложите на диалогичността или да разчитате на по-дългосрочни стратегии.

В по-ярки краски ще виждате кой ви нанася щети… все пак внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора, понеже трудно ще бъдат изправени такива недоразумения, ще имат дълготрайно отражение.

Повишени разходи са доста вероятни и в оптимален вариант те ще бъдат полезни инвестиции в близки хора, в бизнес, във вас самите.

Все пак е полезно да се разграничите от влияния, които са повод за загуби, да не поемате прекалено големи рискове, които влияят на онова, което имате – общо. На кого и какво можете да разчитате, от какво следва да се дистанцирате или да промените подхода си – показателни са събитията от втората част на периода…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ