СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.11.2016 – 27.11.20

x

10-Capricorn


Вие сте на път да приключите житейски цикъл от приоритети, в друг случай – склонни сте да си правите равносметки, мнозина са съсредоточени върху теми, които отчитат за извън контрола си или това са теми, свързани с по-далечни хоризонти – буквално или в преносен смисъл, това са мечти и алтернативи, които можете да сбъднете, ако настоящото положение не ви носи вече удовлетворение и е изчерпано.

Склонни сте да прикривате част от истинските си преживявания, мисли, но те могат да прозират в променената ви линия на поведение, отношение спрямо околните. Имиджът ви се обновява, под натискана текущи събития и предизвикателства. А при някои от вас настъпва ключов момент за социалния им статус – кариерно развитие, брачни връзки и т.н. Трябва да знаете, че дори и някои от трансформациите да не са по ваше собствено желание, пред вас се разкриват варианти, които компенсират евентуални загуби, дават ви шансове, понякога и неочаквани, от които можете и трябва да се възползвате.

От тази и до следващата есен, вие по желание или принуда – попадате в мощен поток от императивни послания, които ви подтикват да се мобилизирате, за да създадете нова енергийна програма, която ще ви изкачи по йерархичната стълбичка през следващите близо 12 години или ще ви постави на нов път за развитие… Разбира се, най-добре е вие да насочвате тези тенденции, а не та се оставяте да бъдете притиснати от обстоятелствата. И в началото най-лесно се влияе на подобни процеси… действайте!

В понеделник ви занимават чисто материални въпроси, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Във вторник и сряда информационният поток е усилен, не са изключени правни спорове, вниманието ви е привлечено от хора „стоящи далеч от вас”, не пренебрегвайте „знаците на Съдбата” , те осветляват бъдещи перспективи.

Четвъртък и петък носят изненади, не поемайте излишни рискове, дните могат да бъдат превратни, но вие притежавате достатъчно ресурси, за да ги контролирате.

В събота и неделя няма да ви липсва приятна компания, в която да се разтоварите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ