СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 21.11.2016 – 27.11.2016

x

9-Sagitarius


От 22 ноември Слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще подейства положително на тонуса ви, на самоувереността ви, на инициативността ви. По съвсем естествен начин се замисляте за по-дългосрочни и сериозни теми, които ще ви превърнат в лидер, който предлага, а често и налага своите идеи над колектив. И така е правилно. Вие сте силно фокусирани върху някакъв въпрос, който може да срещне мощна подкрепа от страна на колектив или в лицето на отделни, но влиятелни личности, такива, които ще ви помогнат в осъществяването на честолюбивите ви планове.

Социалната ви ангажираност е значима, но колкото е по-голяма, толкова повече шансове се разкриват пред вас да защитите и подобрите позициите си. Сега е моментът, защото започвате да градите енергийна основа, която ще прораства през цялата нова година. И в значима степен всичко зависи от това, в каква посока ще влеете усилията си. В подобен процес, някои от вас ще сменят средата си, други само положението си в очите на околните… Действайте, дори и да не ви отворят на първата врата, това ще се случи на втората или третата, важното е да не си позволявате отпускане..

Същевременно разходите ви перманентно се увеличават, защото инвестирате в бъдещето си, понеже възникват допълнителни и принудителни разходи. Но бъдете внимателни в това поле, обмисляйте и не поемайте излишни рискове, направете си точна преценка – дали ще се възвърне после даденото от вас или можете да си го спестите, ако не е целесъобразно или сигурно като възвръщаемост.

В някои случаи, аспектациите означават, че настъпва съществен период за материалната ви сигурност и сега можете и трябва да стабилизирате финансите си, но без да прибързвате и като разчитате определени личности, доказали своята лоялност.

В понеделник преобладава ентусиазмът, но и неумереността, информационният поток е усилен, раздразнителността също и със съответните последици…

Във вторник и сряда сте под „светлината на прожекторите”, може да се чувствате предизвикани да защитите имиджа си и не само. Детайлите имат значение при всяка стъпка, която предприемете.

В четвъртък и петък – изненади, понякога – обрати. Пазете се от загуби.

В събота и неделя имате нужда от почивка, обърнете внимание на физическото си състояние, не се претоварвайте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ