СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти. Във фокус на повечето от вас е професионалната реализация, сега е моментът вие да направите пробив, така че да утвърдите позициите си, да повишите доходите си, да постигнете успехи, на които после ще разчитате дълго.

Повечето от вас ще имат такъв шанс, защото разчитат на влиятелна или власт-имаща подкрепа, на натрупан опит и авторитет…

Въпреки всичко, твърде вероятно е да водите по-напрегнати разяснителни разговори с ваши колеги. Те може да се проявят като по-взискателни или безкомпромисни или пък,  ако в миналото е имало различия между вас, сега те ще ескалират.

Комуникацията на работното място може да е нарушена, може да проведете разговори или да чуете новини, които да променят вашите бъдещи планове. Но това е отличен момент да се докажете или да преодолеете трудност, която не бива да влачите и в бъдеще време.

Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите връзки и договори, които вече са изчерпани.

В любовта – повечето от вас се радват на добронамереност и подкрепа от страна на любим човек, на своя партньор. Възможни са приятни изненади, които да оздравят  привързаността и чувствата между вас.

Ако имате деца, те също ще се превърнат в повод за хубави моменти и преживявания.

Във вашия дом също ескалират промени, те може да са свързани с необходимостта да се справяте с битови или имотни казуси, някои от вас може да решат да инвестират в недвижимо имущество, в ремонти, за да обновят и променят средата си. Всичко може да е за добро, само внимавайте и преценявайте добре дали всички разходвани средства са оправдани, дали не са преувеличени, анализирайте внимателно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени