СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения. Сега вие влияете на тази тема от живота си над обичайното, възползвайте се, Луната е нарастваща, значи може да влияете на тенденциите, а случващото се ще има широко отражение за следващите седмици, а може и повече. Тази тема ще ви вълнува още известно време, почти през цялото лято, но в началото винаги по-лесно се влияе, така че насочете вектора на развитие в една предпочитана от вас посока.

Може да пътувате с любим човек или пък обсъждането на по-далечни перспективи на развитие ще ви действа доста укрепващо и ентусиазиращо.

Повечето от вас ще предпочитат да прекарват повече време навън, да приключенстват, да се откъснат от рутината или традиционната обстановка. Това може да ви действа доста зареждащо, благоприятно на любовта и привързаността.

Все пак, ако сте семейни или пък живеете с вашия партньор, тогава могат да възникнат различия по теми, които касаят недвижимо имущество, благоустройство на дома,  местоживеене, ремонти и т.н. От вас може да се изисква да проявявате повече търпение или пък съзнателно и целенасочено да избягвате конфликти, които ще имат широко отражение и трудно ще се потушат. Потърсете обща визия, като балансирате между вашия и чуждия интерес, мнение и намерения. Ако това е невъзможно, тогава това може да се превърне в сериозно предизвикателство, което да охлади чувствата, а в по-крайни форми – да доведе до отчуждение и дори прекратяване на съответни отношения.

Друга важна тема е професионалната ви реализация, в тази сфера от живота ескалират процеси, които много приличат на голямо много начало.

Ако се движите в правилна посока, тогава ще получите внезапни шансове, които ще ви подействат обогатяващо, това може да са бонуси, финансови поощрения, покачване на заплатата, ако условията на труд го позволяват или заемане на нова длъжност.

Не е изключено да се налага да повишавате квалификацията си, да обогатявате знанията си или пък да се адаптирате към ново ръководство и да проявявате инициативност, която ще носи успехи. Ако не сте на правилното място, трябва да смените вашата работа, тогава това ще бъде по-видно от обикновено, хубаво ще бъде да си изготвите по-дългосрочен план-график.

Ежедневието ви става все по-натоварено, пренаредете задачите си така, че да сте ефективни, но и да бъдете здрави. Обръщайте повече внимание на себе си, на вашия тонус и физическо състояние…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ