СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Любовта, близки до сърцето ви хора, това е водеща тема за вас към настоящия момент.

Вашите чувства и привързаност с вашия партньор ще преминат в една по интензивна и наситена от събития фаза, в оптимален случай – тя ще отключи много страст, запомнящи се преживявания, намиране на повече време и за развлечения, които могат да оставят дълбок отпечатък в сърцето ви.

Може да имате усещането, че отсрещната страна започва да се държи по-взискателно и нетолерантно понякога, дори агресивно и на практика може да е точно така. Нека това да се превърне в повод да изчистите евентуални различия, дори и да се налага да показвате повече толерантност, разбиране, доза отстъпчивост, все пак вие ще прецените дали това си заслужава.

Трябва да се има предвид обаче, че е навлизате в период, през който вашите успехи,  постигане на цели на различни нива, дори чувството ви за щастие и удовлетворение ще преминава през необходимостта да си сътрудничите, да има на кого да разчитате, да имате партньор до себе си, личен или делови, понякога да се съобразявате повече с отсрещната страна или с другите – общо. Вие ще решите дали това се заслужава, кога и в каква степен.

Но, ако се въвлечете в конфликти, това могат да се превърнат предизвикателства, които са трудно преодолими, а в някои случаи и дори рискувате да си създадете силни врагове и със съответните последици.

Семейните водолей или такива, които имат партньор, с който живеят, трябва да се пазят от недоразумения, които се отнасят до битови или имотни приоритети, може и такива, които включват местоживеене, ремонти и т.н. Чрез общи и обогатяващи цели, отново доза компромис, балансиране между ваш и чужд интерес, в повечето случаи ще канализирате тази мощна енергия в напълно позитивна за вас посока, която ще допринесе за комфорта ви на съществуване. Ако в някои случаи и това е невъзможно, тогава ще стигнете до разрив с широки последици.

Ескалират повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, във вас самите, в любими хора, в бизнес, дори и за удоволствие.

Работата е на заден план на този етап, но все пак, ако ви се налага да отхвърляте някои рутинни дела, тогава ще се справите с по-голяма лекота, може да делегирате отговорности или да има на кого да разчитате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ