СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Любовта, близки до сърцето ви хора, това е водеща тема за вас към настоящия момент.

Вашите чувства и привързаност с вашия партньор ще преминат в една по интензивна и наситена от събития фаза, в оптимален случай – тя ще отключи много страст, запомнящи се преживявания, намиране на повече време и за развлечения, които могат да оставят дълбок отпечатък в сърцето ви.

Може да имате усещането, че отсрещната страна започва да се държи по-взискателно и нетолерантно понякога, дори агресивно и на практика може да е точно така. Нека това да се превърне в повод да изчистите евентуални различия, дори и да се налага да показвате повече толерантност, разбиране, доза отстъпчивост, все пак вие ще прецените дали това си заслужава.

Трябва да се има предвид обаче, че е навлизате в период, през който вашите успехи,  постигане на цели на различни нива, дори чувството ви за щастие и удовлетворение ще преминава през необходимостта да си сътрудничите, да има на кого да разчитате, да имате партньор до себе си, личен или делови, понякога да се съобразявате повече с отсрещната страна или с другите – общо. Вие ще решите дали това се заслужава, кога и в каква степен.

Но, ако се въвлечете в конфликти, това могат да се превърнат предизвикателства, които са трудно преодолими, а в някои случаи и дори рискувате да си създадете силни врагове и със съответните последици.

Семейните водолей или такива, които имат партньор, с който живеят, трябва да се пазят от недоразумения, които се отнасят до битови или имотни приоритети, може и такива, които включват местоживеене, ремонти и т.н. Чрез общи и обогатяващи цели, отново доза компромис, балансиране между ваш и чужд интерес, в повечето случаи ще канализирате тази мощна енергия в напълно позитивна за вас посока, която ще допринесе за комфорта ви на съществуване. Ако в някои случаи и това е невъзможно, тогава ще стигнете до разрив с широки последици.

Ескалират повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, във вас самите, в любими хора, в бизнес, дори и за удоволствие.

Работата е на заден план на този етап, но все пак, ако ви се налага да отхвърляте някои рутинни дела, тогава ще се справите с по-голяма лекота, може да делегирате отговорности или да има на кого да разчитате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени