СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 22.06.2020 – 28.06.2020

x


Вашите партньорски отношения – лични или делови, навлизат в нов етап на обновяване, то може да е напълно позитивно за вас, да ви донесе популярност, полезна подкрепа, шанс да преобразите в положителна посока социалния си статус и следствие на одобрение, сключване на договори, включително брачни, ако това ви интересува. Тенденцията, която сега стартира и ще е лайтмотив за идното полугодие със съответните развръзки в края на годината.

Може да ви се струва, че трябва да правите повече компромиси, да се съобразявате с околните и на практика да е точно така. Но звездите ще изискват от вас действително да скрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към успехите ви. Ако действате по горе-описания начин, тогава ще можете да постигнете много или всичко.

Когато става въпрос за професионална реализация – евентуални преговори ще се оказват доста полезни. Може да ви се даде втора възможност да привлечете съмишленици на ваша страна, да получите по-широка подкрепа, да стигнете до договорки със съответните позитиви, които ще определят вектора ви на развитие… Може да промените подхода си, за да получите по-добър резултат, за да сте адаптивни на променливото настроение на отсрещната страна.

В личните връзки можете да ги оздравите чрез общи бъдещи проекти или пък като намирате повече време за вас, за развлечения и т.н. Можете да изчистите и евентуални недоразумения, ако има такива в края на тази или началото на следващата седмица.

Хора от миналото могат да напомнят за себе си или това са стари неразрешени теми между вас и любими личности, въпрос на избор от ваша страна ще бъде как ще реагирате на тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ