СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 22.06.2020 – 28.06.2020

x


Навлизате в период, през който ще се обновят позициите ви на работното място. Вие можете да заемете нови и по-престижни позиции или пък това е пропусната възможност от миналото, която сега се възвръща към вас, може да е стара идея и т.н.

В друг случай се налага да пренаредите текущите си задачи за изпълнение, да разпределяте повече времето си между лични и служебни въпроси, защото са възникнали допълнителни или за да бъдете по-ефективни…вариантите са много. Някои от вас пък може да решат да обновят своите навици, така че да се почувстват по-здрави, тонизирани и т.н.

Както знаете – в началото винаги по-лесно се насочват предстоящи тенденции. Подходящо е да се движите повече по течението, дори и според спонтанно възникнали шансове, които застават на пътя ви. Ако нещо не върви, предизвиква повече загуби, отколкото да ви носи ползи – значи е дошло време да го оставите зад гърба си, за да не ви натоварва и не само…

Повечето от вас ще могат да разчитат на семейството си при вземането на определящи решения, особено в края на тази и началото на следващата седмица или пък преди да продължите напред ще се влияете подчертано от близкото си обкръжение и така е правилно, то ще е източник на стабилност или точно обратното, ако не съгласувате позициите си.

До края на тази седмица е оптимален срок, да насочите в една по-позитивна посока финансите си, да извоювате победа, да се справите с конкуренция, да довършите някакви проекти. Поне разбирате кое е осъществимо отново, кое ще бъде приключено, за да отвори място на друго и по-перспективно през следващата седмица и през юли…

Постепенно ще започнат да се нареждат и сърдечните ви дела, усилия да хармонизирате отношенията си или да ги насочите в по-подходяща посока ще започнат да дават съответните резултати.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Градски шик в лятно време.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ