СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 22.06.2020 – 28.06.2020

x


Навлизате в период, през който ще се обновят позициите ви на работното място. Вие можете да заемете нови и по-престижни позиции или пък това е пропусната възможност от миналото, която сега се възвръща към вас, може да е стара идея и т.н.

В друг случай се налага да пренаредите текущите си задачи за изпълнение, да разпределяте повече времето си между лични и служебни въпроси, защото са възникнали допълнителни или за да бъдете по-ефективни…вариантите са много. Някои от вас пък може да решат да обновят своите навици, така че да се почувстват по-здрави, тонизирани и т.н.

Както знаете – в началото винаги по-лесно се насочват предстоящи тенденции. Подходящо е да се движите повече по течението, дори и според спонтанно възникнали шансове, които застават на пътя ви. Ако нещо не върви, предизвиква повече загуби, отколкото да ви носи ползи – значи е дошло време да го оставите зад гърба си, за да не ви натоварва и не само…

Повечето от вас ще могат да разчитат на семейството си при вземането на определящи решения, особено в края на тази и началото на следващата седмица или пък преди да продължите напред ще се влияете подчертано от близкото си обкръжение и така е правилно, то ще е източник на стабилност или точно обратното, ако не съгласувате позициите си.

До края на тази седмица е оптимален срок, да насочите в една по-позитивна посока финансите си, да извоювате победа, да се справите с конкуренция, да довършите някакви проекти. Поне разбирате кое е осъществимо отново, кое ще бъде приключено, за да отвори място на друго и по-перспективно през следващата седмица и през юли…

Постепенно ще започнат да се нареждат и сърдечните ви дела, усилия да хармонизирате отношенията си или да ги насочите в по-подходяща посока ще започнат да дават съответните резултати.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът, който никога няма да ни омръзне.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ