СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 23.11.2020 – 29.11.2020

x


Вие все още сте в активен период, през който водите усилени преговори, които могат да ви гарантират по-престижни позиции в колектив или пък това ще е повод да се сдобиете с популярност, вид подкрепа от колектива в който съществувате или това може да е конкретна личност, която ви подава ръка и е повод да постигнете желаното, целите си.

Получавате интересни, полезни предложения, подходящо е самите вие да изказвате идеи, да сте социално по-активни и все ще се намери някой, който да се превърне в мост към собствените ви успехи.

На този фон не всички от близкото ви обкръжение се държат последователно, има и такива, които ви изненадват, нека това да е повод да отстраните слаби звена или поне за вид равносметки, на кого можете да разчитате, какво дестабилизира връзките ви, как трябва да се променят, за да се заздравят, ако искате разбира се…

Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция. Вие сте в ключов период на развръзки, които ще ескалират до 20 декември. Все още можете да насочвате в известна степен, но като надграждате вече зададен просперитет, а не започвате нещо кардинално ново…

Ако получите сигнали, че трябва да се разделите с хора или обстоятелства, в повечето случаи това ще е за ваше добро, ще ви предпази от загуби, ще ви раздели от тежести.

Може да имате нужда да обърнете повече внимание на себе си, на близките си, да направите важен избор. Тази тенденция ще се усилва, въпрос на избор е какво ще предпочетете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ