СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 23.11.2020 – 29.11.2020

x


Вашата социална активност постепенно ще нараства, причините може да са различни, например налага ви се да се доказвате повече в колектив и тази тенденция ще расте, за да очертаете по-добри бъдещи перспективи на развитие, за да не пропуснете възможности.

В друг случай – появяват се хора, които ви стимулират да се развивате в определена посока, подават ви ръка, енергизират ви, въодушевяват ви.

Каквато и да е причината, високата ви социална активност, общуването с повече хора ще е повод за допълнителни възможности, а също за вид разтоварване от напрежение, което перманентно ескалира в живота ви.

Това скоро ще се промени и вие в бъдеще все по-силно ще указвате влияние на хора и събития, но на този етап е полезно да укрепвате взаимоотношения.

Може да получите важна информация, която касае въпрос, който ви измъчва, тормози от доста време или намирате изход, решение, варианти, прелиствате нова страница, защото тази задача е разрешена или я изоставяте зад гърба си като товар. На този етап текат преговори, разговори, чувате новини, вземате решения, но окончателно този процес ще приключи след 20 декември. Засега се възползвайте от ценното знание, изградете си стратегия, възползвайте се от тайна подкрепа, включително от хора, стоящи далеч от вас в един по-широк смисъл…

Успявате да се представите в отлична светлина и печелите дивиденти от това, които се закодират в репутацията ви или влияят на кариерното ви развитие, обществено положение.

Въпреки всичко, в душата ви може да е неспокойно, въпроси отнасящи се до дом, семейство, недвижимо имущество тревожат мнозина. Ако това е така, тогава включете креативния си и изобретателен подход, вашата прозорливост, действайте различно, за да получите различен и по-добър резултат от миналото.

Ако част от промените са неизбежни в този сектор от живота ви – помислете как да се възползвате от тях или пък да ги канализирате в по-подходяща за вас посока… Подходящо е да се освобождавате от всичко изживяло своето време, за да освободите място на ново и по-прогресивно. Но истински прогрес се постига, когато част от старото се надгражда, а не се руши всичко от основи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ