СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 24.01.2022 – 30.01.2022

x


Марс навлиза във вашия зодиакален знак на 25-ти януари и ще остане в него до 6 март.  През това време вашата инициативност ще се усили в пъти и вие ще постигнете успехи, на които после ще разчитате до края на годината, а може и много по-дълъг период от време.

Възможно е да размислите по определени въпроси, които касаят вашата сигурност, възможност да влияете на събитията, да имате и лидерски или управленски позиции.

Може да преминете през своеобразен катарзис, който да преобрази бъдещите ви планове  или в оптимален случай ще ви помогне следствие на преоценки да изправите евентуални грешки и пропуски, да насочите тенденции в една по-положителна или желана от вас посока.

При всички случаи, ще имате достатъчно сила, средства на въздействие, това може да бъде подкрепа от външни фактори, определени хора, дори доза късмет.

Имате възможност да привлечете нещо скъпо за вас, можете да обновите живота си, добрата новина е, че крайният резултат в значима степен се определя от собствената ви воля, но това означава също голяма отговорност,  която трябва да поемете…

Може би усещате тази сила в себе си, но трябва да я канализирате в оптимално подходяща за вас посока и с визия за по-далечното бъдеще. Друга важна тема е финансовото ви състояние, на този етап то може да не е твърде стабилно, не е изключено и да ви се наложи да преодолеете някакво предизвикателство в тази сфера,  изградете си стратегия и действайте…

Повечето от вас ще могат да разчитат на близки и любими хора.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ