СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 24.01.2022 – 30.01.2022

x


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние, през тази седмица  получавате шанс да подобрите и стабилизирате доходите си като се представяте отлично на работното място или в друг случай – получите възнаграждение, което ви се полага, върнете си нещо изгубено, или пък цел, към която сте се стремили ще започне да се реализира,  може да получите позитивни известия, че ваши усилия ще бъдат възнаградени и т.н.

Вашата инициативност в посока повече печалби, подобряване на благосъстоянието ви  постепенно ще се усили и в този процес вие от една страна ще може да разчитате на семейството си, но от друга – не е изключено и да решите да инвестирате в дома си,  близките си и т.н. Всичко това може да внесе известно спокойствие в душата ви, защото виждате шансове, които ви действат стабилизиращо на различни нива. Все пак, ако в миналото са се натрупали недоразумения относно приходи-разходи, ако е имало тайни или други процеси извън контрола ви, спорни казуси, които пак така касаят материалното ви състояние – ще ескалират отново, приемете случващото се като право на втори опит, така че да насочите тенденциите в една по-позитивна за вас посока.

На този фон информационният поток се усилва, на вас ще ви се налага все повече  да защитавате активно тезата си или пък  да привлечете вниманието на влиятелна и власт имаща личност, да получите вид опека и това може да се случи, но следствие на вид мобилизация, добре аргументирано мнение и т.н.

Любовта на този етап е на заден план или се филтрира от съвсем практични оценки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ